Vaste telefoon:+86-133 7770 7018   E-mail:Contact nu

Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD

Het verschil tussen koude extrusie van PVC en thermolplastic extrusie

ce1fb746c136b6d6e6d2345d5f3ed57 - 副本.jpg

De verwerking van koude extrusie van PVC is een veelgebruikte productiemethode voor PVC-extrusie voor de productie van PVC-buizen met hoog calciumgehalte en harde PVC-profielen met hoog calciumgehalte. PVC hoogcalciumpijp cold-top extrusie wordt ook wel interne druk-extrusie genoemd, direct op de machine.Koeling en vormgeving in de kop, er is geen vormmal nodig en de productiesnelheid is laag.

Het productieproces is om direct de watertank binnen te gaan voor onderdompeling of sproeiwaterkoeling nadat het uit de matrijs van de machinekop is geloosd, zodat het PVC-materiaal snel uit de matrijsuitlaat wordt gekoeld om het effect van afkoeling en vormgeving te bereiken. Het uiterlijk van het product dat wordt verwerkt door de koude extrusiemethode van pvc is helderder, goed glanzend.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van apparatuur en matrijzen voor koude extrusie van pvc.

PVC-extrusie voor warmtrekken is dat het PVC-materiaal uit de matrijs komt en wordt gekoeld en gevormd door de vormgevingsmatrijs of dat het zachte PVC rechtstreeks in water wordt gevoerd voor koeling en vormgeving.


voorgaand: Distributeurs van ShangYu plastic...

volgende: Weet je wat een Extruded PVC-prof...